Dansbandradioen

Sanders - Slåttakar

Norske Sanders Slipper Slåttakar

Sanders bestående av Knut Stormyr og Rune Kjørsvik har sluppet Slåttakar ut i sosiale streaming tjenester.

 

Etter mange henvendelser fra tidligere publikum valgte vi å legge ut noe musikk på spotify våren 2020.  Dette gjorde at det ble stadig spørsmål om både ny musikk og spørsmål om et evt comeback. Tanken om en ny låt vokste frem, og i sommer kom fikk jeg en ide om denne låta da ordet ‘slåttakar’ ble nevnt i en sammenheng.

Det passet jo veldig bra for midt oppi dette var jeg i gang med å etablere eget studio hjemme, og etter noen mnd så Slåttakar dagen lys. Med eget studio tilgjengelig lettet det jo på arbeidet med å lage musikk,  å Sanders ser ikke bort ifra at det kommer mere ny musikk fremover.

I Slåttakar har jeg hentet inspirasjon fra egen bygd, uten at den er knyttet til en bestemt person. Men En Slåttakar tror jeg finnes i dem fleste bygder i Norge

Så dette er vel det eneste positive korona har gjort for vår del, nemlig st man måtte gjøre noe positivt utav all tiden man tilbringer hjemme nå som det er restriksjoner på å både reise og bevege seg i det offentlige.

Jeg og Rune Kjørsvik bor jo i samme kommune så det har jo lettet litt på muligheten for å komme sammen. I tillegg har vi hatt god hjelp av Benjamin Stormyr som teknikker i flere tilfeller.

 

Låten spilles hos oss..