Dansbandradioen

Uken ny musikk slipp

Denne uken har det blitt sluppet 5 nye og  spennende låter og danse-slipp fra blant annet Norge og Sverige.

 

  • Huttez – Dansbandsfredag
  • Towe Widerberg – Boogie Woogie Rocknroll
  • Perikles – Vaccinvisan
  • Harlekin – Bæst Når Det Gjeld
  • Per Håkans – Starkare

 

Huttez – Dansbandsfredag:

For å beskrive nye låten som kommer fra Svenske Huttez så er det Bugg med solid høy fest faktor…  Tekst & musikk er skrevet og laget av Robin Hutte Hultman. Vi har selvfølgelig lagt den til i vår base, og du kan høre den 8-10 ganger daglig hos oss fremover..

 

Towe Widerberg – Boogie Woogie Rock’n’roll

Som tittelen tilsier her er god gammel Boogie Woogie og velkjente Bugg rytmer som gjør det vanskelig å holde dansefoten stille.. Her er allsang faktoren høy og party faktoren intet mindre… Låteen er som over lagt inn i basen vår og kan høres masse i ukene som følger. Ha dansesandalene klare..

 

Perikles – Vaccinvisan

Tydelig at bandet Perikles er lei Corona tiden vi er inne i, låten Vaccinvisan er vell ønske om rask tilbakegang til «normalen» med det omfattende vaksinasjons programmet som foregår over hele verden. Låten er en fengende Perikles danselåt som får deg til å flytte og komme til ettertanke på hva vi alle sliter med.. Låten er allerede i vårt system, og kan høres hos oss fremover…

 

Harlekin – Bæst Når Det Gjeld

Country er vell definitivt stikkordet når den nye låten fra Harlekin skal forklares. Her er det fengende tekst og felespill i kjent stil med sjangeren. God radiolåt som er å høre hos oss fremover… Veldig bra låt gutta..

 

Per Håkans – Starkare

PH er kjent for å være i «Nye Friske Dansband» sjangeren. Her er låten som tilsier at de er her for å bli en god stund. Liten romantisk fin låt er starkare med solid fin og fengende tekst. Låten er i vår base allerede og kos deg med denne solide låten.