Dansbandradioen

Ausekarane slipper flunkende ny singel

Norge er første land i verden som satser på DAB over hele landet. Ausekarane e så opptatt med konstant ausing at det kom som lyn fra klar himmel når FM-bandet var tomt. Eller var det det?

Eit svakt blink i displayet e no snart sterkare og klarere enn noensinne på Vestlandet. «Radio Sotra».
Som andre nærradioer rundtom i landet e Radio Sotra blitt redningen for alle oss som ikkje har dabba seg helt ut endå og nyter det deilige tidvise FM suset som over furukrona kjem:-)

Ausekarane er et norsk moro-orkester og revygruppe som debuterte i 2007 med revyen «Haraball i Naustet». Revyen ble også gitt ut på DVD. Gruppen har siden reist på turne på vestlandskysten med ferja «Showboat» og gitt ut albumene «Fela liv i Marsteinparken»,» Spelar for livet», «Farande fant» og «Me veit kor du bur».

Bandet ble nominert til Spellemannprisen 2016 i klassen danseband for spillelisten «Ein hau med hitts». I 2017 mottok de gullplate for 2 millioner streams for låta «Ausedansen»
Orkesteret «Auser» og fortsetter å spre glede rundt i hele landet, og «Radio Sotra» er den første av 3 singler som blir sluppet før ett nytt show settes opp i Bergen i september.

Ausekarane består av:
Tor Endresen
Bjørn Jensen
Espen Vågstøl
Tore Mæhle
Jan Arne Knutsen
Svein Tore Hindenes

Låten blir spillt hos oss..