Dansbandradioen

Donnez slipper Regnfylda Gator

Endelig er svenske Donnez tilbake med ennå ett album, fjordårets suksessalbum “Grabben Från Landet” ble en stor suksess og havnet på første plass på Svenske Topplistan.

Det er jo ikke særlig rart, Donne Laitila og de andre i bandet er ett av Sveriges absolutt populæreste danseband og det kommer av en grunn, kjærligheten til de holder på med.

Låten “Regnfylda Gator” er skrevet av Donne Laitila og Anders Larsson fra Streaplers. Miksen og Mastering har Donne Laitila selv stått for i sitt studio.

Ingenting legges til tilfeldighetene, til det nye albumet har bandet laget 20 sanger hvor 14 er valgt ut til faktisk å være med på albumet.
Alla er valgt med omtanke og for å tilpasse seg Donnez sitt publikum. For er det noe som er viktig for bandet så er det å beholde sin profil og sound. For det er nettopp det som har satt de i den posisjonen de er idag og hvorfor skal man endre på ett vinnende konsept?

Jada, Donnez har utviklet seg og sitt sound videre.

Bandet har selv valgt ut låter, noen som er egenskrevet og noen cover av andre artister. Men de har jobbet steinhardt for å få til en bra miks for publikum.

Albumet har fått tittelen “Med Stora Steg”, bak navnet skjuler bandet at det absolutt er det største bandet på Svenske og Norske Scener for dansepublikum, noe de absolutt er på vei til å bli.

Låten blir tilgjengelig i digitale kanaler førstkommende helg, men kan allerede nå høres på Dansbandradioen.

En kommentar

Kommentarfeltet er stengt.

Vi benytter oss av Cookies på dette nettstedet

Vennligst godkjenn, om du aksepterer at vi benytter oss av dette for å kunne lettere tilpasse nettstedet for løsninger.