Dansbandradioen

Larz Kristerz ute med Det går bra nu

Larz Kristerz har På sitt album «Det går bra nu» gjort musikk som forener menesker men gir også gleder og storby følelse!

Dette året er det 10 år siden Larz-Kristerz vant det svenske folkets hjerter til og med den første sesongen av SVT’s Dansbandskampen.

Under årene som har gått har deres album solgt til platina og de har kommet hjem flere Guldklaver og en Grammy, de har også vært nominert til en Grammy fem ganger.

På albumet «Det går bra nu» har de med låtskriveren/produsenten Sören «Sulo» Karlsson (Kikki Danielsson, Elisa Lindström, Idde Schultz m fl) endret sitt utrykk och både innen rock’n’roll, country, Dans eller ballader så låter det Larz-Kristerz.

Tankene går til allt fra Gunnar Wiklund till Bo Kaspers Orkester. Det er organiskt, dynamisk og musikalskt. Älvdalen og glesbygden er sterkt tilstedeværende selv om Larz-Kristerz skulle fungere like bra på Stureplan.

Låtskrivare som medvirker på platen er Sören «Sulo» Karlsson, Peter LeMarc, Eva Eastwood og bandmedlemmene selv.

Det kan også nevnes at du finner pop-artisten Idde Schultz (kjent i Norge for «Fiskerna i haven» og «Utan dig») synger en duett med bandet i en låt.