Dansbandradioen

Den 12. april slipper Titanix en ny singel ”Thorleifs Saxofoner” og det er ingen vilken som helst, men en låt inspillt sammen med legenden Thorleif Torstensson og hans klassiske saksofon.

– Ja hvem kunne tro dette, forteller vokalisten Maria Rolf med et stort smil om munnen. Å få gjøre en låt med en av mine gamle idoler. Dessuten en stor legende for så mange i bransjen, og da ikke bare for sin måte å synge og spille på, uten like mye for sitt ydmyke sett å være, fortsetter hun.

Historien om låten kom til i turnébussen. Bandet satt og snakket om det som sitter i deras DNA- Kjærligheten for dansband musikken og den fantastiske historie som Sverige sitter på når det kommer till dansbandssjangeren.

Mange navn ble nevnt med varme og det var da idéen til denne singelen ble klekket.

– Tenk å få gjøre en låt sammen med med Tolle i Thorleifs! En unik stemme og en unik musikant.

Som sagt så gjort Jerry Rolf i bandet satte seg ned og skrev låten som ble en fantastisk fox i beste ”moderne dansband goes Thorleifs-ånd” med sakser og klassisk stemmesang fra Tolle. Legg til en sjarmerende tekst skrevet av Jerry og Stefan om hvor Maria treffer sin kjæreste til tonerna av Thorleifs saksofoner.

– Det eneste vi hadde gjort var å spørre Tolle om han ville være med selv ler Jerry.

Bandet sendte demoen til Thorleif og spurte han og fortalte hvor mye bandet musikk har gått varm under dere oppvekst og at de ville av allt her i verden at han skulle synge å spille på denne låten. Tolle viste seg å ikke være så vanskelig å overtale.

– Nei absolutt ikke. Jag så det som en ære og det er ikke hver dag man får låt skrivet om seg, så jeg behøvde ingen betenktningstid i hele tatt for å svare ja, ler Thorleif.
Titanix-gjengen ble såklart superglade over att han ville stille opp og reiste ned til han som fem barn på skoletur til Gröna Lund.

– Det satt som ett skudd forteller Jerry. Fantesikke spor av å være rusten. Han skulle kunne bli vekt opp klokka 03:00 på natten og sette seg rett opp og spille på sin saksofon og få det til å låte på sitt unike sett fortsetter Jerry. Utrolig imponerende. Ett par forsøk i ulike stemmer og BAM så satt Thorleifs-soundet. Fantastisk!
Og Titanix-gjengen er sjelvsagt minst like glade.

– Fra å ha sittet i bussen og snakket om legendariske dansbandssangeren og musiker, så sitter vi nå her med en låt som handlar om hvordan jenta treffer en gutt til tonene av Thorleifs saksofoner. Og ja… Det kunne jo ha værtmeg, og ingen er lykkligere ler Maria.

Låten blir sluppet 12. April på spotify og andre streaming tjenester.. Vi har lagt til låten i vår rotasjon i dag og kan høres daglig frem til lanseringen..

Vi benytter oss av Cookies på dette nettstedet

Vennligst godkjenn, om du aksepterer at vi benytter oss av dette for å kunne lettere tilpasse nettstedet for løsninger.