Dansbandradioen

Uke 17 Oppdateringer

Vi har fullført en spennende uke, vi har nemlig vært på luften i over en måned denne uken etter vi startet opp igjen ..

Det står ikke på Støtte erklæringer, de har det florert masse av og vi takker samtlige for all deres meldinger og støtte fra artister til lyttere..

Denne uken har vi sluppet Topp 20 programmet som du kan høre på hver fredag kl 20:00 og reprise Søndag kl 13:00. I tillegg blir sendingen lagt ut på Mixcloud ukentlig etter programmet har airet.

Der lister vi oss opp fra 20 plass til ukens nummer 1 hver uke, og denne uken tok en Norsk artist plassen som ukens mest likte og spillte. Nemlig Johnny Sandåker som gikk helt til topps med Ut På Tur..

Det ble 3 nykommere denne uken på lista Gunslingers, Voize og Danske Rene Franz var nykommerne denne ukens, Likes og Mona-Jill Band kom inn igjen etter en uke utenfor lista. Det betyr samtidig at vi denne uken sier farvell til Foxie, Wickströmz, Rotlaus, Björn Björklund Band og Pegasus.

Lyttermessig har hatt 14.200 lyttere innom sist uke.. hvorpå Island og Spania er sterke lytterland til vår stasjon fortsatt..

Av nye slipp har det denne uken vært ganske rolig i bransjen, det har vell litt med at nå starter konsert sesongen for fullt med danser, og festivaler osv.. Men noe har jo dukket opp denne uken og det er:

  • Arvingarna – Allt Eller Inget
  • Micke Muster – Meet Me After Midnight
  • Drängarna – Skål Ta Mig Fan
  • Heidi Hauge – Coal Miners Daughter
  • Lis & Per – Ægte Kærlighed
  • Top Cats – Mary

Ellers ha en god uke, neste uke har vi fått melding om fra vår leverandør at radioen skal flyttes over på ett nyere system.. Dette skjer på Tirsdag og vill ta ca 20 minutter…  og deretter er vi tilbake friske og raske….

 

Ha en god helg…