Dansbandradioen

Vidar Fredriksen bringer Sommerminner inn i varmen

Larvikmannen Vidar Fredriksen har mange års bak seg som utøvende låtskriver/musiker, nå er han ute med en Ep med 7 låter som vi går igjennom..

Hans første singel «Barbent i gresset» fikk gode omtaler, med blant annet radiospilling på NRK P1s «Norsk på norsk», og NRK P1s distriktskontorer. Etter dette har flere singler blitt utgitt digitalt og er å finne på Spotify, Youtube m. fler.

2. juni ble hans andre album «Sommerminner» sluppet. Musikken er laget og innspilt i Fredriksens eget studio i Larvik og på Hvasser. Seinere mikset/mastret av Tomas Siqveland.

«Sommerminner» tar lytteren med på en reise inn i sommerens verden, der nye og gamle minner oppstår, og kontraster og følelser forsterkes.

Sommeren, med sine sene og lyse kvelder, er tid for nye møter og nye oppdagelser, og det er disse hendelsene Fredriksen skildrer. Kontrastene er høyst til stede — sangene veksler mellom glade sosiale lag og dyp ensomhet, ny forelskelse og tapt kjærlighet.

Her føres vi fra lidenskapelig kjærlighet rundt sankthans-bålet til storbynattens ensomme vandrere. Og flere av låtene vil nok få det til å rykke litt i dansefoten.

Fredriksen komponerer all musikk og skriver alle tekster selv. Han trakterer flere instrumenter, og ut av dette kommer en egen, personlig musikk, som har sin hovedåre i visesjangeren.
Han har en sterk penn, og skildrer stemninger og tanker de fleste av oss kan kjenne seg igjen i. På «Sommerminner» skildres hendelser som utgjør sommerens ingredienser for mange.

Les også: Sommerslager Volume 2 er sluppet

På albumet har Fredriksen fått hjelp av et godt lag med musikere bestående av Per Arne Strandbakken på trekkspill, gitar, tangenter, Nils Mathisen på stryk og gitar, Kai Bakke på gitar og Harald Odberg på saksofon.

Du hører mange av låtene på Dansbandradioen denne sommeren.

3 kommentarer

Kommentarfeltet er stengt.