Dansbandradioen

Videre eksistering av Dansbandradioen

Til nå har Dansbandradioen vært finansiert igjennom egen lommebok, men fremtiden videre ser dyster ut.

Vi har desverre kommet til ett veiskille for Dansbandradioen i den drakt den ligger.

Det er desverre utgifter som overgår hva grunnleggeren selv klarer å stå for av egen lommebok selv fremover. Både artister, kunstnere og produsenter har krav på vederlag for benyttelse av deres verk, og driften trenger selvfølgelig midler for å holde seg oppe. Noe som tilsier at med manglende kunder for dansbandradioen og inntekter så må vi enten desverre se oss nødt til å legge ned hele radioen, eller å søke inntekter til radioen blant våre lyttere og tilhengere.

Da er det nemlig crowdfounding som er løsningen for å holde Dansbandradioen videre i drift.

Dette betyr at alle som har interesse for allt arbeide som er lagt ned så langt og lyst å at vi skal videreutvikle dette kan være med å investere oss inn i fremtiden.

Vi har ett VIPPS nr «41233024» som er Thor Arne’s (Grunnleggers vipps konto). som alle lett kan sende over valgfritt beløp, Det er selvfølgelig også mulig å bidra rett mot vår konto nummer:  1080.36.52428 ( (IBAN: NO8810803652428 og Bic/Swift: SPTRNO22). og det er samtidig etablert en innsamling via Bidra.no.

Målet for innsamlingen er med Dansbandradioen er etter vår gjennomgang NOK 75.000,-.

Formålet med prosjektet

Målet med prosjektet er å kunne klare å videreføre drift og investere innsamlede penger til videreutvikling av tilbudet med følgende formål:

  • Oppgradering av utstyr.
  • Innkjøp av enkelt mobilt studio.
  • Videreutvikling av eksisterende smart-App’s til å komme inn på bl.a Smart-TV’er.
  • Intervjuer og oppfølging av flere Norske og Nordiske Danseband.
  • Øke besøks mulighetene til danse-kurs og arrangementer rundt om i landet.
  • Utvikle egen meny løsning mot Smarte-Høyttalere.
  • Utvikle salgbare løsninger

Det er ett høyt mål, men det ligger masse utgifter drift av en radiostasjon, nettsider og sosiale medier.. Klarer vi ikke å nå målet vårt i Januar må vi desverre se oss nødt til å legge ned stasjonen inntil vi finner en finansieringsmodell.