Dansbandradioen

Dandbandradioens Venner

Her kommer det mer informasjon rundt Dansbandradioens Venner:

Dansbanbandradioens Venner som jobber aktivt for å for at Dansbandradioen kan gi deg dansband underholdning 24 timer i døgnet.

Formålet med gruppen er:

* Opprettholde driften av Dansbandradioen
* Bidra til dansbandfelleskap og videreføre dansbandkulturen gjennom våre kanaler
* Gi våre medlemmer rabatter og fordeler

I dag er radiodriften nede pga. av høye utgifter til Tono/Gramo.

Men vi jobber for at dansbandradioen og alle de som elsker dansband musikk skal få tilbake kanalen som ga dem 24 timer med danseunderholdning på nett og mobil.
Radiokanalen hadde en oppsluttning på ca.100.000 lyttere i måneden i 2018 og det er helt klart et potensiale der for en radio i denne sjangeren.

Vi håper med Dansbandradioens venner å kunne bidra til at radioen kommer opp igjen ved hjelp av medlemskap, støtte, sponsorer og reklame gjennom vår forening.

Medlemskap i Dansbandradioens venner er på 250 kr. i året. Når vi runder 200 medlemer vil Dansbandradioen være i drift igjen.

Vi jobber også for at våre venner skal få fordeler ved å være medlem. Mer info kommer. Og du vil bli oppdatert i denne gruppen når vi får inn nye avtaler og fordeler som du kan dra nytte av KUN for de du er medlem av Dansbanradioens Venner.

Eksempler.
• Rabatt på festivaler / konserter
• Rabatt på drivstoff
• Rabatt på Overnatting/Camping

Vi trenger minimum 200 medlemer i året for å holde Dansbandradioen i drift slik at du kan nyte 24 timer med dansban musikk fra hele Norden.