Dansbandradioen... Hva, hvem og hvor?


Dansbandradioen ble startet Januar 2018 som ett hobby prosjekt. Det hele gikk ut på att Thor Arne´s samboer ønsket en musikk kanal på kjøkkenet som spillte alle favorittene våres hele tiden med alle nye låter vi kom over vi likte.. Senere har den utviklet seg til å bli en nettradio for alle de danse intresserte.


Påsken nærmet seg å vi fikk kontakt med en gammel og en etter hvert så god kammerat og kollega som også ble med på Dansbandradioen når jeg luftet tanken for han, nemlig Raymond Johansen som innehar stemmen som går igjen på radioen... Takk for allt arbeid kompis.. **Tommel opp*

Dansbandradioen har fått ett eget preg i henhold til navnet som er basert på det Svenske Dansband og ikke Norske Danseband.. Ligger ikke så masse i dette annet enn at vi forsøker å skape ett eget preg på detHva er målet med Dansbandradioen?


En stasjon som døgnet rundt gir danseband, country og Rock´n´Roll underholdning på aktuelle plattformer, 24 timer i døgnet med intervjuer og arrangementer og topplister for Band og Artist-underholdning rundt omkring i Norge og Sverige.

Naturligvis har vi ønsker om å komme over flere plattformer som DAB+, som akkurat er innført i Norge. Men det krever en stabil inntekt, noe foreløbig det jobbes med å få på plass for at vi kan livnære oss fullt og helt av å lage underholdningen vi ønsker for alle våre lyttere.


Har du noe å bidra med?

Ta gjerne kontakt med oss om du har forslag, idéer eller tanker om hva vi kan gjøre annerledes eller du rett og slett har en stor interesse for det vi driver med.

Last Ned Våre Apper: