Litt om Dansbandradioen


Dansbandradioen ble startet Januar 2018 som ett hobby prosjekt. Senere har den utviklet seg til å bli en populær nettradio for alle de danseintresserte. Innehaver Thor Arne Hvidsten har tidligere jobbet med flere forskjellige radiostasjoner bl.a Norges aller første lokalradio med lisens nummer #1, Myrvang Radio, Radio 5, Radio Smaalenene, Radio Horten, Horten Nærradio og Radio Tønsberg.


De tre siste radioene var jeg så heldig og fikk jobbe med en etter hvert så god kammerat og kollega som også ble med på Dansbandradioen når jeg i Mars luftet tanken for han, nemlig Raymond Johansen som innehar stemmen som går igjen på radioen... Takk for allt arbeid kompis.. **Tommel opp*

Jeg vet fra tidligere at det var en dansbandradio med utgangspunkt fra Mysen/Eidsberg, men fortsatt usikker på hvem som stod bak denne. Leser du dette du som drev det ønsker jeg gjerne å komme i kontakt med deg, samme gjelder flere som er intressert i å være med å skape noe som jeg håper og tror kan bli liten morsom reise..Min familie har siden barndom vært knyttet til både Dansband og Country siden min far deltok og var aktivt med i flere band, noe som gjorde min nyskjerrighet og intresse for musikk har ligget latent siden barneskoene..


En Norsk døgnet rundt ren dansband underholdning kom idéen om å lage en 24 timers stasjon med lister, intervjuer og arrangementer for dansband underholdning rundt omkring i Norge og nabolandet Sverige.


Last Ned Våre Apper: